Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet

<  Külváros  ~  James Monroe Egyetem

Lorenzo Baresi
Elküldve: 2008.6.24. 19:06 Hozzászólás az előzmény idézésével
Vezérhím Vezérhím
Csatlakozott: 2007.05.08. Kedd 22:49 Hozzászólások: 34 Tartózkodási hely: DiNorscio Villa
Nem egy átlagos egyetem, hiszen egy régi kastélyt építettek újjá. Az épülethez vezető úton egyedi tojás sárga kavicsok vannak, és egy hatalmas szökőkút amely a híres tudóst Dr. James Monroe-t ábrázolja aki egy könyvvel a kezében "szórakoztatja" az ott lévőket. A hátsó kertre néző homlokzaton 10 méter magas, kupolát helyeztek el. A kupolától lépcsősor vezet a parkba, ami kisebb erdőben ér véget. Néhány eredeti bútordarab is megmaradt a régi kastély berendezési tárgyai közül. A kupolatermet különböző, nemes faanyagokból kialakított, páratlan szépségű vöröses barna padló borítja. Három szárnyban helyezkednek el a tantermek szám szerint 50 szoba, plusz az étkező és két lépcső. A második emeleten a tanszobák vannak. Plusz könyvtár, biliárdasztal, és egy kisebb társalgó. Az épület mellet van egy kisebb kollégiumi rész is, de még folynak az építkezési munkálatok.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Edward Dyrholm
Elküldve: 2008.6.26. 13:18 Hozzászólás az előzmény idézésével
Vérhez Kötött Vérhez Kötött
Csatlakozott: 2007.07.15. Vasárnap 15:19 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: Dracen
*Egy nyitott, barna bőrrel fedett, üres lapú könyv felett ült, melynek elődje a fiókjában hevert. Az előző lapjait már teljességgel teleírta, épp ideje volt újat kezdeni.
Irodája tágas volt, és régi, antik fabútorokkal volt berendezve. Sütött róla az elegancia, és az is, hogy az igazgatóé. Azaz, az övé.
Átnyúlt a könyv felett, s tollat ragadott. Elegánsan letekerte a kupakját, s a papírhoz érintett. A tinta egyre táguló, fekete pacát hagyott a sárgás színű papíron. Még felnézett egyszer, s kibámult az egyetem parkjába. Írni kezdett.*

"Új kötet, mely az életemben is új fejezetet nyit. A munkaidőm lassan lejár, és nekem mennem kell. Indulnom az enyéimhez. Nem csupán a vérem, de a szívem is hajt. Hogy újra láthassam..."

*Becsapta a könyvet, majd gondterhelten felállt, s járkálni kezdett a szobában. Energiái szikrákat szórtak a teremben. Szerencsére egyedül volt, s az utolsó óra is a javában tartott. De azért illett volna visszafognia magát.
Nem tehetett róla, de gondolatai a falka körül keringtek az utóbbi hetekben. S a nő körül, akihez most is hajtotta zakatoló szíve. De maradnia kellett.
Nem az ő stílusa volt, de tudta, hogy lépnie kell, méghozzá úgy, hogy ezt mindenki érzékelje. Nem a ahatalom hajtotta, nem. Hatalma már így is volt elég Vérhez Kötöttként. Hiszen, jelen pillanatban is ő volt a második a falkában. Gyakorlatilag mindeki ura és parancsolója. De az egy, aki felette állt... Az az egy perzselte őt hetek óta, sőt, amióta maga is farkas lett. Perzselték a jelek, amiket kapott, a buja mosolyok, a ki nem mondott, s olykor rendkívül könnyen félreérthető szavak.*

~Valami azt súgja, hogy most nem lesz elég leülni egy doboz teasütemény és két csésze tea mellé átrágni a dolgokat. Keményebb eszközük kellenek, a franc egye meg...~

*Csak vívódott magában, egyre csak szétvetette a rég óta tartó kétség. Ingerülten visszaült a székébe, s hátradőlt. Ujjai közé fogta a tollat, és feszülségét levezetve, mint valami pótcselekvés gyanánt babrálni kezdett vele. Tíz másodpercenként kapta tekinetét az órára és várt. Eldöntötte, akármi lesz, ma este elmegy a Danse Macabre Club pincehelységébe és megteszi, amit meg kell tennie.*

_________________
...mert csak az tud uralkodni, aki szolgálni is tud!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése

Hozzászólások megtekintése:  

Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal
Új téma nyitása

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.