Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet

<  Events  ~  Ismertető, avagy mik is azok az eventek?

Edward Dyrholm
Elküldve: 2008.6.25. 17:19 Hozzászólás az előzmény idézésével
Vérhez Kötött Vérhez Kötött
Csatlakozott: 2007.07.15. Vasárnap 15:19 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: Dracen
Üdvözöllek!

Most azért vagyok itt, hogy megismertesselek az Event fogalmával, és kitérjek arra, mi várható ebben a topicban(témakör) a továbbiakban!
Az Eventek, más néven Események az Adminisztrátorok által meghirdetett „verseny”, ahol adott a történet, maga az esemény, amit a jelentkezőknek ki kell játszaniuk. Például: az adott helyzet egy bank kirablása, ahova jelentkezni lehet a rablók csoportjába és a bankot védelmező biztonságiak közé. Amelyik szimpatikus. A Jelentkezések témánál tudathatod mindenkivel, hogy jelentkezni szeretnél az adott Eventbe, és azt is tüntesd fel, hogy melyik csoportba kívánnál tartozni. Természetesen nem baj, ha a meglepetéseket szereted, vagy nem tudsz dönteni, de szeretnél játszani. Akkor annyit kell tenned, hogy írsz egy hozzászólást, hogy jelentkeznél, de kéred, hogy az Eventet vezető Adminisztrátor osszon be téged, akár létszám szerint is.
Ha ez megvolt, akkor nem kell mást tenned, mint az Event megkezdéséig végiggondolni, hogy mit hogyan fogsz csinálni, stb… Majd amikor az Admin kihirdetett egy reagsorrendet, és elindította a játékot, kezdődhet a móka!

Miért jó az, ha részt veszel egy Eventben?

Amellett, hogy segít jó/jobb kapcsolatot kialakítani a játékostársaiddal, az írásodat, fantáziádat is fejlesztheted vele.Ezen felül, a csoportgyőzelemért is külön jutalom jár, de akkor is részesülhetsz valamilyen díjazásban, ha a vesztes csapat tagjaként valami figyelemre méltót alkotsz.
Szeretnénk, ha a játékosaink azt éreznék, hogy igen is törődnek velük, és van valami inspiráció, ami hajthatja őket afelé, hogy minél többet írjanak, s kinyíljanak.

Számítunk hát mindenki aktivitására, s reméljük, hogy a jövőben nagy sikere lesz minden hasonló kereten belül zajló játéknak!

Sok sikert és élvezetes játékot kívánok!

Edward Dyrholm

_________________
...mert csak az tud uralkodni, aki szolgálni is tud!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése

Hozzászólások megtekintése:  

Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal
Új téma nyitása

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.